FORMATII NUNTA PLOIESTI

FORMATII NUNTA PLOIESTI DEMO SI NUMARE DE TELEFON

Subscribe

DE CE DJ PENTRU NUNTA?
Evident, banii sunt un motiv extrem de important pentru care alegem un DJ. Desigur nu este singurul element ce trebuie luat in seama. Un DJ poate trece de la melodiile populare si de care o nunta este 'dependenta' la ultimele hituri ale zilei. Acest lucru este imposibil pentru o formatie, de exemplu. Acestia din urma au nevoie de mult timp pentru a invata, exersa si pentru a aduce pe ringul de dans o melodie noua.DJ-ul poate sa economiseasca mai mult din bugetul alocat nuntii.
DA MUZICA MAI TARE LA NUNTA TA!
Nu neaparat de la butonul de volum, ci prin idei care o sa-ti aduca pe ringul de dans pana si cei mai pretentiosi invitati. Nu uita ca mirele si mireasa sunt cei care fac atmosfera, asa ca inspira-te din sugestiile noastre si da tonul distractiei in cea mai fericita zi din viata ta!Nunta de VIS.

SURPRIZE MUZICALE PENTRU INVITATI SPECIALI!

Afla din timp care a fost melodia cu care au deschis nunta nasii vostri, parintii si orice alte rude sau prieteni apropiati pe care vreti sa-i faceti sa se simta speciali la nunta voastra. Dati lista dj-ului si stabiliti la ce momente ale petrecerii sa se auda in difuzoare melodiile respective. Veti aduce lacrimi de emotie in ochii celor vizati!

ANIMATORI PROFESIONISTI!
Daca angajezi cativa dansatori profesionisti, poti fii sigura ca niciun invitat nu va ramane prea mult pe scaune. Dupa ce isi termina show-ul, roaga-i sa ridice cativa invitati de la mese si sa-i invete cativa pasi de dans.

TONOMATUL MUZICAL PENTRU O NUNTA DE VIS!

La finalul invitatiei de nunta roaga-ti oaspetii sa-ti trimita pe mail o lista. Ea ar trebui sa cuprinda 10 melodii pe care vor neaparat sa danseze la petrecere. In acest fel vei obtine un play-list generos care iti va asigura ringul de dans plin pe toata durata nuntii.
AMINTIRI!
Dintre toate momentele minunate de care veti avea parte in ziua nuntii, de muzica din timpul petrecerii va veti aminti cel mai des. Puteti uita ce s-a servit la meniu, ce fel de tort ati avut, ce flori au fost pe mese sau ce invitat a venit sau nu la nunta, dar, cu siguranta, melodia cu care ati deschis seara nu o veti putea uita. Statisticile arata ca 70% dintre mirese au declarat ca muzica la nunta este cel mai important amanunt in timp ce acestui lucru i se aloca in medie 5% din bugetul total. Ce afacere, nu? Iata de ce noi credem ca muzica de petrecere merita o mare atentie din partea dumneavoastra.


Va doresc sa gasiti ceea ce cautati si petrecerea voastra sa fie una de neuitat!


7 comentarii:

Gigi spunea...

Eu optez pt dj la nunta , ca e si mai frumos zic eu...

Postmeridian spunea...

si daca DJ`ul e urat ce faci?!=))

mediartys spunea...

iei cvartetul ARTYS in deschidere si muzica de petrecere dupa aia...hahaa!

Cantam noi mai mult ca sa vada si baietii cum se danseaza un tango, o ruseasca, ragtime si alte minuni pe cvartet comercial, apoi vine randul formatiei de petrecere. Succes la toata lumea!

Anonim spunea...

Georgiana

vreau si eu o formatie libera pe 18 iunie 2011, va rog...din ploiesti, prahova

Postmeridian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Buna Ziua, ma intereseaza si pe mine dj din Ploiesti,pentru nunta mea care va fi pe 18 august 2012